adamdronestudio.png

RÓLUNK

2015 óta foglalkozunk videózással és fotózással. Ez az idő nem tűnik hosszúnak, azonban annál intenzívebben telt a számunkra. Ugyanis mindent a nulláról kellett felépítenünk.

Rendkívül szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy minden téren a legjobb minőségű kamerákkal és a legmodernebb drónokkal repülünk. Ez teszi lehetővé, hogy szebbnél szebb fotókat és videókat készítsünk minden egyes alkalommal.

RÓLUNK MONDTÁK

Hol is kezdjem az áradatom... Mindig kellemes érzés tölt el, ha Ádámékra gondolok.. Előszöris, nagyon jó hangulatban telt velük a munka! Eszméletlen profik! ;)pontosan ahogy megálmodtam a videót minden másodpercét úgy alkották meg! A drónnal készített szívecske a vendégekből kirakva lenyűgözött!  Másodszoris nagyon sokat köszönhetek nekik! Az esküvőn kiütközött, hogy a Dj akire a ceremónia mesterséget is bíztuk, nem fogja tudni teljesíteni.. A fiúk magabiztos profizmussal vették át a maguk dolga mellett ezt a feladatot is, amiért nem tudok elég hálás lenni. Hatalmas terhet vettek le a vállunkról, emellett pedig óriásit buliztunk együtt! Teljes szívemből ajánlom mindenkinek, akik profi csapattal szeretnének jó hangulatban dolgozni életük Nagy Napján! :)

Veronika & Péter

Nagyon köszönjük a munkátokat Ádám! Rugalmasak és korrektek voltatok, a drón felvételek is szuperek lettek. A highlight videónkat imádjuk, a hosszabb/részletesebb videót is nagyon jó vissza nézni. Gyönyörűen megörökítettètek életünk legszebb napját. Akár hànyszor vissza nézzük a felvèteleket, újra átélhetjük az élményeket. :)

Köszönjük Nektek!
Vivi & Dávid

Vivi & Dávid

Ádám és Dénes a lehető legjobb választás volt,hogy megörökítsék a mi gyönyörű napunkat!Fiatalos lendülettel és kreatív ötletekkel videózták végig az esküvőnket!!Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük még egyszer,hogy ilyen csodálatosan megörökítettétek és örök emléket adtatok nekünk,a mi mesébe illő napunkról!!!

Niki & Zsolti