Referenciák

Reklámfilm

Új vállalkozást szeretnél elindítani? Vagy csak fel szeretnéd turbózni a jelenleg működőt? Egy promo film és egy pár profi fotó ennek a legjobb módja. Nem érdemes az utolsó pillanatig várni... ;)

45.000 Ft-tól

Esküvő

Fiatal párok Nagy napjának megörökítésekor mindig gyönyörű felvételeket születnek, legyen az fotó vagy videó. Ne bízzátok ezt amatőrre, mert életek egyik, ha nem a legszebb napja. 

100.000 Ft-tól

Sportesemények

Sportesemények dokumentálása (labdarúgás, futóverseny stb...) összefoglaló képekkel vagy filmmekkel a lehető legnagyobb részletgazdagsággal.

20.000 Ft-tól

Rendezvények

A rendezvényeknek sarkalatos pontja a fotó és a film. Ezért a szervező nem bízhatja akárkire ezt a fontos feladatot, ugyanis a jövőbeli események látogatási száma is függ tőle. Egyértelmű, hogy nem mindegy milyen képek és videók kerülnek fel a közösségi oldalakra.

20.000 Ft-tól

Ingatlanhirdetések

Idáig telefonnal készített képeket töltött fel ingatlanhirdetéséhez? Nem jönnek az érdeklődők a hirdetésekre? Egy profi képsorozat jelentős mértékben növeli az telefonhívások számát! Ne habozzon felkeresni Minket profi tartalomért.

40.000 Ft-tól

Egyéb

Rendszeresen szeretne minőségi tartalmaz közzétenni? Akár még a közösségi oldal kezelését is rábízná másra? Hiányzik egy ember aki tanácsokat tud adni a közösségi média útvesztőjében. Nálunk ezeket mind megteheti.

15.000 Ft-tól

Budapest, Magyarország | adamdronestudio@gmail.com | Tel: +36-30-717-8422

© 2017 Adam Drone Studio

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon