Az első teljes esküvői szezon tapasztalatok

Frissítve: 2018. dec 6.


A címben a ’teljes’ szócska arra utal, hogy az esküvői videózást 2017-ben kezdtük, de teljesnek csak a 2018-as szezont tekintjük.


Ehhez az esküvői szezonhoz számoljuk két zseniálisan sikerült téli esküvőnket. Ezek után egy rövid szünet következett és kezdődhettek a májusi esküvőink. Hihetetlenül izgatottan vártuk a közel heti rendszerességgel tartandó rendezvények sorát. Mivel az egész országban vállalunk munkát, így eljutottunk olyan gyönyörű helyekre is, ahová egyébként valószínűleg nem látogattunk volna el. Ide tartozik a festői Mecsekben fekvő Orfű, de Arló is ide sorolható.


Természetesen a fővárosban is nagyszerű helyszínekre szervezték a párok életük egyik, ha nem a legjelentősebb napját. Hajókáztunk a Margit-hídtól a Szabadság-hídig vagy éppen buliztunk a természet lágy ölén elhelyezkedő Dudok Rendezvényházban.

Azonban az eddig felsoroltak eltörpülnek azok az emberek mellett, akiket az idei esküvők alkalmával megismertünk. Egytől egyig kiváló emberek, többekkel gyakorlatilag barátihoz közeli kapcsolatot sikerült kiépítenünk, amire a kezdetekkor nem is gondoltunk volna.

Ez a szolgáltató kollegákra/ kolleganőkre is igaz, akikkel összehozott a sors. Mindegy, hogy az ceremóniamester, dj vagy (a kicsit azért konkurencia) fotós, mindenkivel sikerült megtalálni a közös hangot, témákat. Ahol tudtunk segítettük egymás munkáját, tippeket, tanácsokat osztottunk meg közösen akármiről is legyen szó.

Szerintem még több oldalt tele tudnánk írni, de a lényeg a lényeg, rettentően élveztük ezeket a napokat és már most nagyon várjuk, hogy elkezdődjön a következő szezon.

U.i.: még vannak szabad időpontjaink 2019-re… ;)

18 megtekintés0 hozzászólás