Ott voltunk a Nagy Esküvői Nyílt Napon!

Számunkra is új közeget jelentett ez az esküvői nyílt nap, ugyanis nem vettünk részt még ilyen vagy ehhez hasonló eseményen. A készülődési munkálatok sajnos az utolsó pillanatig halogattuk, így kicsit sűrű volt a rendezvényt megelőző két nap, de végül minden összeállt úgy, ahogy azt mi előtte megálmodtuk.Hivatalos adatok szerint több mint 800 fiatal pár látogatott el és vette szemügyre a különböző szolgáltatók standjait. Ők leginkább 2019-ben fognak házasodni, de volt, aki 2020-ra tervezi esküvőjét, de már megkezdte a szervezést. Ezt egyébként mindenkinek tudjuk javasolni, mert a legprofibb szolgáltatók nagy része már 2 évre előre le van foglalva.

Az Adam Drone Studio standjához ellátogató vendégekkel nagyon jókat tudtunk beszélgetni, attól függetlenül, hogy természetesen nem ismertük egymást korábbról. Nagy örömünkre szolgál, hogy egytől egyig pozitív véleménnyel voltak rólunk, a munkáinkról és nem mellékesen az árainkról.


Külön öröm, hogy felkészülten (kérdésekkel és elképzelésekkel) érkeztek az Esküvői Nyílt Napra, ami jelentősen megkönnyítette a dolgunkat. Ennek köszönhetően el tudtuk őket indítani a tökéletes szolgáltató megtalálásának irányába. Biztos, hogy nem fog mindenki minket választani, ez elég meglepő is lenne, de ha már általános kérdésekben tudtunk segíteni, hogy hogy dolgozunk mi esküvői videósok, akkor szerintem már megérte eljönni. Nem is beszélve az érdekfeszítő előadásokról pl. családtámogatási kedvezményekről szóló előadás, menyasszonyi ruhabemutatók és esküvői táncoktatók bemutatója.

Aki éppen most fog belekezdeni az esküvője szervezésébe csak ajánlani tudom a különböző esküvői kiállításokat, mert az árak, a referenciák mellett személyesen tudtok társalogni a szolgáltatókkal, ami akár döntő is lehet számos esetben.

25 megtekintés0 hozzászólás