Az élet fiatal vállalkozóként

Frissítve: 2018. dec 6.

Úgy gondolom tekintve, hogy 21 éves vagyok nagyon jó kilátásaim vannak a jövőre nézve. Jelenleg két vállalkozásom van, ami folyamatosan profitot termel, persze munka az mindig van vele, de hát ez így működik. De nem állok meg itt…Már dolgozunk a következő vállalkozás beindításán, és szeretnénk még ősszel rajtra késszé tenni.

Annak ellenére, hogy ma Magyarországon nem mindenki mer belevágni a vállalkozói életbe. Többnyire ezt a kockázat miatt (mivan ha nem sikerül?), én személy szerint bizakodva és örömteli hangulatban vágtam bele a kihívásokkal teli mindennapokba.

Hamar észrevettem, hogy olyan munkát kell találnom magamnak, ahol én osztom be az időmet, pénzemet, én szabom meg a feltételeket, úgymond a magam főnöke vagyok. Így hát nyitott szemmel jártam a világban és kerestem a lehetőségeket. Szerencsére félúton összefutottunk… :D Plusz pozitívumot, hogy kreatív munkát végzek, ami eddig hiányzott az életemből, de igényem lett volna rá.

Elismerem, hogy tényleg nem könnyű mindent rendben tartani, de egy hatékony, megbízható csapat jelentősen tud könnyíteni a terheken. Óriási mázlim van, hogy ilyen proaktív és segítőkész embereket tudhatok magam mellett, mind a családban, mind pedig az üzletben.


#motivated #entreprenuer #hungary

25 megtekintés0 hozzászólás